5 maart 2020 Vakbeurs Sportaccommodaties

Kunstgrasrecycling 2020 – 100 % circulair!

Het einde van de kunstgras-problematiek is in zicht! Vorig jaar zaten veel gemeenten en sportclubs met hun handen in het haar. Ze hadden geen mogelijkheden om hun oude kunstgras op verantwoorde wijze af te voeren, laat staat te recyclen.

Met de oprichting van GBN Artificial Grass Recycling (AGR) gaat kunstgras op een verantwoorde, circulaire en unieke wijze verwerkt worden.

De 100 % circulaire verwerkingsfabriek in Amsterdam is bijna operationeel, de eerste velden worden momenteel al aangevoerd en in april gaan we open. Wij zijn klaar voor seizoen 2020!

Tijdens de Vakbeurs Sportaccommodaties verwelkomen wij u graag in de stand van GBN AGR! Onze experts vertellen u graag alles over het revolutionaire verwerkingsproces, het unieke innovatie certificaat wat volledige garantie voor circulaire verwerking geeft én beantwoord al uw vragen over de productie van een hoogwaardig, circulaire grondstof.

GBN AGR neemt ook deel aan het kennisprogramma. Zien wij u tijdens de presentatie over de ontwikkelingen in de kunstgrasmarkt en de visie die GBN AGR hierbij heeft? Tot 5 maart!