Closing the loop; the artificial grass recycling story

Op 25, 26 en 27 mei heeft het jaarlijkse ‘The Grass Yarn & Tufters’ forum plaatsgevonden.  Al meer dan 15 jaar brengt dit evenement mensen uit de kunstgrasindustrie samen om van elkaar te leren en te netwerken. Dit jaar is het event voor het eerst virtueel door covid-19.

Eric van Roekel, CEO GBN Groep, is één van de ‘leading industry speakers’ tijdens dit evenement

Een succesvolle value case opbouwen rond kunstgrasrecycling en het ook daadwerkelijk uitvoeren op een transparante, verantwoordelijke en circulaire manier…GBN AGR heeft dit gedaan. Eric neemt de deelnemers tijdens dit event graag mee in ons succesverhaal “Closing the loop; The artificial grass recycling story”. Ons proces, onze hoogwaardige circulaire producten en kunstgras recycling in de toekomst…. Dit, en veel meer, komt allemaal aan bod tijdens de presentatie.

GBN AGR werkt met plezier mee aan evenementen als deze om mensen bewust te maken van de mogelijkheden die er zijn. Bij GBN AGR staan we voor open communicatie en een transparante werkwijze. Een circulaire economie creëer je alleen door samen te werken en je kennis te delen. Als enige up and running verwerkingsfaciliteit voor End-of-life kunstgras in Nederland zijn wij expert in het verwezenlijken van innovaties en hier een rendabele value case van te maken.

Bent u geïnteresseerd in ons verhaal? Neem dan contact met ons op via c.hendriks@gbn.nl. Wij werken graag mee aan uw evenement!