GBN AGR is op zoek naar jou!

Wil jij onderdeel zijn van een enthousiast team en dagelijks meewerken aan het unieke verwerkingsproces voor end-of-life kunstgrasmatten ?

GBN Artificial Grass Recycling (AGR) kan haar unieke kunstgras recycle proces natuurlijk niet uitvoeren zonder een enthousiaste en gemotiveerd team medewerkers. Om het proces optimaal te laten werken moeten diverse werkzaamheden worden uitgevoerd zoals het bedienen van de machines, het onderhouden van de machines, aan- en afvoeren van materialen met de heftruck en het monitoren van het recycle proces.

Op dit moment zijn we druk bezig met het formeren van  het GBN AGR recycle team die er samen voor gaan zorgen dat end-of-life kunstgrasmatten verwerkt worden tot hoogwaardige circulaire grondstoffen

Het GBN AGR team bestaat uit operators en heftruck chauffeurs die afwisselend in twee ploegen (dag en avond) werken.

Wij zijn op zoek naar mannen of vrouwen woonachtig in of rondom Amsterdam die houden van afwisseling, zowel buiten als binnen willen werken, van aanpakken houden en bij voorkeur een heftruck diploma hebben of bereid zijn dat te halen.

Beschik je daarnaast over technische (machine) kennis dan is dat helemaal mooi meegenomen maar dat is geen vereiste.

Verder is het noodzakelijk dat je de Nederlands taal voldoende beheerst en dat we op jou kunnen rekenen dus afspraak is afspraak.

Wij bieden jou een mooie afwisselende baan waarbij je valt onder de voorwaarden van de cao bouw en infra die onder meer voorziet in 48 vrije dagen en een prima pensioen.

Heb je interesse? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar Cynthia Hendriks (c.hendriks@gbn.nl) Heb je vragen over de functie dan kun je haar ook mobiel bereiken op 06 – 29 37 62 94.