GBN AGR is ready for season 2023!

We staan aan het begin van seizoen 2023. Voor GBN Artificial Grass Recycling het vierde seizoen waarin we op volle toeren draaien in Amsterdam.

Het afvoeren van jouw End-of-Life (EoL) kunstgrasmatten naar GBN AGR garandeert jouw sportclub of gemeente van een transparant, circulair en verantwoordelijk recycling proces.

GBN AGR heeft, als eerste wereldwijd, het unieke kunstgrasrecycling certificaat voor het recycleproces van End-of-Life (EoL) kunstgrasvelden behaald. Met dit certificaat wordt de circulaire verwerking van EoL kunstgrasvelden door GBN AGR gegarandeerd. En niet alleen de verwerking is gecertificeerd maar ook de uit het recycleproces vervaardigde hoogwaardige circulaire grondstoffen zoals Infill zand, SBR Rubbergranulaat en Recycled Turf Aglomerate (RTA).

Naast ons recycleproces, is ook ons kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd. Met het ISO 9001 certificaat blijven wij onze processen verbeteren en kunnen wij met focus op de klant doelen stellen en voldoen aan de behoefte van de klant.  Dit alles doet GBN AGR op het hoogste niveau van de CO2 Prestatieladder. Met een CO2 bewust certificaat niveau 5 denken wij mee met onze klanten en gaan we samen voor de beste optie. Met zorg voor het milieu en de toekomst van onze aarde.

Wil jij onderdeel zijn van de toekomst? Doe met ons mee, en creëer een circulaire economie!