GBN AGR volledig gehercertificeerd door KIWA

Kunstgrasrecycling, het gebeurt op verschillende locatie in de wereld.

Kunstgrasrecycling waarbij het gehele recycleproces volledig gecertificeerd is door KIWA….dat is alleen bij GBN Artificial Grass Recycling (AGR).

In 2020 heeft GBN AGR, als eerste wereldwijd, het unieke certificaat voor het recycleproces van End-of-Life (EoL) kunstgrasvelden behaald. Met dit certificaat wordt de circulaire verwerking van EoL kunstgrasvelden door GBN AGR gegarandeerd. En niet alleen de verwerking is gecertificeerd maar ook de uit het recycleproces vervaardigde  hoogwaardige circulaire grondstoffen zoals Infill zand, SBR Rubbergranulaat en Recycled Turf Aglomerate (RTA) zijn hiermee gecertificeerd.

Naast ons recycleprocessen is ook ons kwaliteitsmanagementsysteem gecertificeerd. Met het ISO 9001 certificaat blijven wij onze processen verbeteren en kunnen wij met focus op de klant doelen stellen en voldoen aan de behoefte van de klant.  Dit alles doet GBN AGR op het hoogste niveau van de C02 Prestatieladder. Met een C02 bewust certificaat niveau 5 denken wij mee met onze klanten en gaan we samen voor de beste optie. Met zorg voor het milieu en de toekomst van onze aarde.

Afgelopen week heeft op onze locatie in Amsterdam de jaarlijkse her-certificering plaats gevonden voor het kunstgrascertificaat en de opvolg audit voor het ISO 9001 certificaat.

Bij beide audits heeft GBN AGR volledig voldaan aan de gestelde eisen van KIWA en zijn wij de trotse eigenaar van 2 hernieuwde certificaten.

Een samenwerking met GBN AGR staat garant voor duurzaamheid, circulariteit en transparantie.