Wisten jullie dat….. GBN AGR recycled en de C02 footprint vermindert op het hoogste niveau

Een samenwerking met GBN AGR staat garant voor duurzaamheid, circulariteit en transparantie.

Waarom zouden we extra transportkilometers maken als het ook in bulk kan worden aangeleverd? Waarom zouden we van een tussenopslag gebruik maken als wij de faciliteiten hebben om het in één transportbeweging op de plek van bestemming kunnen krijgen? én waarom zouden wij water verspillen als dit ook hergebruikt kan worden in onze gesloten waterhuishouding?

Meedenken met de klant, samen voor de beste optie gaan, met zorg voor het milieu en de toekomst van de planeet Aarde…… dat staat bij GBN AGR hoog in het vaandel!

Daarom zijn wij als GBN AGR erg trots dat ons bedrijf het CO2 bewust certificaat niveau 5 conform de CO2 Prestatieladder versie 3.0 heeft en conform deze richtlijnen werkt.

De CO2 prestatieladder is een CO2 managementsysteem dat bestaat uit 5 niveaus. Tot en met niveau 3 gaat een organisatie aan de slag met de CO2 uitstoot van de eigen organisatie. Vanaf niveau 4 en 5 wordt er ook werk gemaakt van de CO2- uitstoot in de keten en de sector.

GBN AGR is als ketenregisseur dagelijks bezig met het beheersen van de keten. De verschillende schakels optimaal op elkaar afstemmen zodat uw project efficiënt en duurzaam verloopt. Dat dit zich nu ook vertaald in het hoogste niveau van de CO2 prestatieladder is een mooie erkenning.

Recyclen en de CO2 footprint verminderen, GBN AGR doet het op het hoogste niveau!